Zoeken op postcode

U bevindt zich hier:    

t Goudklompje

5.5 / 10.0
(1 stem)
Hoenderstraat 2
6211EM Maastricht
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0621292961
50.8511725.69292
1 2.7956989247312 3 5.5
Gemiddelde waardering uit 1 stem

Reviews

Plaats een review
|
geweldige service (tot 3 keer toe), eerlijkheid en betrouwbaarheid want je kan met alles meekijken!
Ben deze week al voor de 3e keer bij het Goudklompje gouden sieraden en gouden munten gaan inleveren en heb voorheen bij verschillende inkopers van goud prijsopgaves laten doen, maar bij het Goudklompje waren de dames zeer vriendelijk en legden alles uit wat ze deden, ik kon zelf meekijken met het "testen" en het wegen van mijn goud, dat deden de anderen niet. de goudkoers wisselt iedere dag en daarom kan de prijs dus hoger of lager zijn per dag (dus ga op dezelfde dag vergelijken met anderen en ga niet achteraf klagen...!)Bij het Goudklompje kregen we het meeste uitbetaald! Ik heb de dames als dank zelfs nog een doos bonbons gebracht omdat ze zo'n goede service hebben geleverd!
Eerlijke prijs! (dagprijs!) Zelf kunnen meekijken met het testen en het wegen van het goud Contante uitbetaling Identiteit en sieraden worden gekopieerd ivm. veiligheid (hebben anderen nooit naar gevraagd) Zeer professioneel personeel en zeer vriendelijk!
het Goudklompje neemt helaas geen zilver in. Stond de eerste keer voor een gesloten deur, wist niet dat ze op maandag en woensdag gesloten zijn.
Waardering:
5.0 10.0
|
Weinig
Vorige week naar Goudklompje geweest voor het verkopen van mijn goud. Veel te weinig gekregen, mijn vriendin heeft nu bij Goudcentrale Limburg goud verkocht aan veel hogere prijs. Komen zelfs aan huis, zeer vriendelijke en eerlijke behandeling en top prijs gekregen. Bij t Goudklompje zien ze mij dus nooit meer.
vriendelijke bediening
veel te weinig uitbetalen
Waardering:
1.0 2.0
|
Slechts tweederde van de prijs elders
Net een ring verkocht. Kreeg er 105 euro voor. Elders bleek je met hetzelfde gewicht en karaat 150 euro hiervoor te kunnen krijgen. Ik terug gegaan. Kreeg als argumenten te horen: 'de goudprijs is alweer gezakt' en 'ja, op internet, dat moet je niet vergelijken' en 'ja, in de grote steden krijg je er wel meer voor' en 'wij moeten er ook nog op verdienen . Die andere opkopers verdienen er toch ook nog aan? 'Nooit meer naar het goudklompje dus....
Vriendelijk.
Je krijgt veel te weinig
Waardering:
1.0 2.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Martens-van Lijf(7.8/10.0)0.1km
Maastricht - Muntstraat 8
 
 
Tizia(7.0/10.0)0.2km
Maastricht - Kesselskade 51
 
 
Konstaninopel i.o.(7.8/10.0)0.2km
Maastricht - Nieuwstraat 24
 
 
Haut Juweliers(8.0/10.0)0.2km
Maastricht - Kleine Staat 8
 
 
Siebel(7.2/10.0)0.2km
Maastricht - Spilstraat 6B-15
 
 

Plaatsen in de buurt

Beek Lb - Berg En Terblijt - Eijsden - Gulpen - Hulsberg - Meerssen - Mheer - Schimmert - Stein Lb - Valkenburg Lb
Juwelier Gids is onderdeel van Xind Media bedrijvengidsen - Privacy verklaring - FAQ - Aanmelden - Contact