Zoeken op postcode

Juwelier in de Kempen

6.8 / 10.0
(4 stemmen)
Corridor 21
5554HL Valkenswaard
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0402074141
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@indekempenjuweliers.nl
51.3525845.459598
4 3.4158415841584 6 6.8
Gemiddelde waardering uit 4 stemmen

Kenmerken

Merken:
Balmain
Blush
Colom
Desiree
Frederique Constant
Guess
Kyboe!
Marbeau
Marc Coben
Nol
Pas Diamonds
Pulsar
Rabinovich
Rado
Seiko
Ti Sento
Tissot
TW Steel

Reviews

Plaats een review
|
Hoezo oplichter
Heeft Kirsten van berichtje 09-10-2012 al eens gereageerd op het verzoek van Andy eens contact op te nemen met hun om het onbegrijpelijke te herstellen. Zo niet dan moet hij nooit meer klagen. Wij zijn tot 2 x toe perfect geholpen, zelf na een euvel door eigen schuld. Bandje Rado kapot- voor dat we de stad uitreden, telefoontje ...Klaar.
Waardering:
5.0 10.0
|
WAT EEN SERVICE!!!
Vlak voor kerst 2010 heb ik vanwege mijn 121/2 jarig jubileum van mijn baas een Rado horloge cadeau gekregen. Deze was gekocht bij "In de Kempen Juweliers" in Valkenswaard. Ikzelf woon in de omgeving van Gennep in Noord Limburg. Afgelopen oud en nieuw stond mijn horloge plotseling stil. Mijn eerste reactie was: lege batterij. Enkele dagen later ben ik naar een plaatselijke juwelier gegaan. Deze constateerde dat de batterij in orde was, echter het uurwerk zou vastzitten. Omdat het horloge daar niet was gekocht kon hij verder niets voor mij doen, daarbij was de garantietermijn verstreken. Ik heb toen "In de Kempen Juweliers" gebeld. Deze verzocht mij langs te komen en alles zou opgelost worden. En inderdaad, ondanks dat de garatietermijn bijna een maand verlopen was werd het horloge alsnog onder garantie gerepareerd. Daarbij heeft de juwelier op zijn kosten tevens twee beschadigde schakels vervangen. Dit is service van de bovenste plank waarvoor ik een 10 geef en als er een "plus" aan toegevoegd had kunnen worden was het 10 geworden vanwege de extra service om de beschadige schakels te vervangen. In de Kempen Juweliers in Valkenswaard hartelijk dank. Geweldig!
Waardering:
5.0 10.0
|
Geweldige service
Voor Kerst heb ik een gebrek geconstateerd aan mijn Armani keramisch horloge. Dit horloge is door mij niet in de buurt gekocht dus ik ben naar "In de Kempen" gegaan met de vraag of het mogelijk was dit te herstellen. Helaas bleek het probleem van dien aard (stuk kast afgebroken waardoor aansluit pin band los kwam) dat dit niet zo te herstellen was. Op advies van "In de Kempen" naar een andere lokale juwelier gegaan welke Armani verkoopt teneinde eea. onder de garantievoorwaarden te laten herstellen. Bij deze juwelier werd ik echter dusdanig behandeld dat ik snel weer buiten stond met de gedachte het bij "In de Kempen" te proberen. Dit omdat één van de medewerkers aan had gegeven jarenlang Armani te verkopen en goed thuis te zijn in de garantiekanalen van dit merk. Na inlevering van het horloge en het garantiebewijs kreeg ik deze vandaag terug. Zowel de kast als de gehele band waren door Armani kosteloos vervangen. Omdat Armani bij de nieuwe band enkele schakels had verwijderd heeft "In de Kempen" het horloge nog voor mij op maat gemaakt. Het enige dat deze geweldige service mij heeft gekost waren de portokosten voor het verzenden van het horloge!! Al met al voor mij een absolute aanrader!!
- Verstand van zaken - Snelle Service - Goede communicatie (duur herstel door leverancier) - Uiterst klantvriendelijk
Waardering:
5.0 10.0
|
Oplossing
Geachte Kirsten, jou verhaal is voor ons volstrekt onbegrijpelijk, graag zo spoedig mogelijk met mij (Andy) contact opnemen om dit probleem uit de wereld te helpen. Met vriendelijke groet, In de Kempen Juweliers
Waardering:
4.0 8.0
|
Fijne service
Ik vond de service perfect, alles naar wens gemaakt en nog als extra service horloge perfect gepoetst. Vriendelijke mensen en toen ik het horloge ging ophalen was het nog niet klaar of ik even wou wachten met een kopje koffie. Prima ga zo door.
Waardering:
5.0 10.0
|
Oplichters
Ik heb 7 jaar geleden een balmain heren horloge gekocht à 500€. Horloge deed het prima tot de batterij aan vernieuwing toe was. Ik ben terug gegaan en zouden er nieuwe inplaatsen. Ik heb erbij gemeld dat de horloge ook weer water dicht moet zijn. Na 2 dagen wa hij klaar. Gevraagd of deze waterdicht was. Dat was niet het geval, volgens hun kon dit ook niet. Volgens de achterzijde van het horloge kan hij tot 50 meter onder water. Nu niet meer. Ik zit nu met een horloge die ik niet meer om kan omdat er steeds condens vorming is onder het glas. Mijn horloge is naar de maan. En de in de Kempen juwilier trekt vrolijk zijn handen terug.
Waardering:
1.0 2.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Lucardi Juwelier(5.2/10.0)0km
Valkenswaard - Corridor 23A
 
 
Lucardi Juwelier Valkenswaard0km
Valkenswaard - Corridor 23a
Lucardi Juwelier is de grootste op het gebied van sieraden en horloges. Met een landelijke dekking is er altijd een Lucardi winkel bij jou in de buurt. Neem eens een kijkje in de online shop van Lucardi Juwelier en sta versteld van het aanbod aan sieraden en horloges. Hip en trendy zijn de...meer...
Kenmerken / assortiment: Kettingen, Kindersieraden, Relatieringen, Reparaties, Vriendschapsringen, ...
 
 
Bax(9.0/10.0)0.1km
Valkenswaard - Eindhovenseweg 45
 
 
Djinx(3.4/10.0)0.1km
Valkenswaard - Eindhovenseweg 40
Kenmerken / assortiment: Horloge, Juwelen, Sieraden, Trendy sieraden
 
 
Rijnders(4.6/10.0)0.1km
Valkenswaard - Corridor 22
Kenmerken / assortiment: Briljanten, Juwelen, Parels, Trouwringen, Uurwerken, ...
Soort juwelier: Juwelier
 
 

Plaatsen in de buurt

Bergeijk - Eersel - Eindhoven - Geldrop - Heeze - Luyksgestel - Maarheeze - Soerendonk - Veldhoven - Waalre
Juwelier Gids is onderdeel van Xind Media bedrijvengidsen - Privacy verklaring - FAQ - Aanmelden - Contact