Zoeken op postcode

U bevindt zich hier:    

Angelo

6.2 / 10.0
(4 stemmen)
Arkelstraat 22
4201KC Gorinchem
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0183635252
51.8306274.975342
4 3.1452991452991 9 6.2
Gemiddelde waardering uit 4 stemmen

Reviews

Plaats een review
|
Gewoon waardeloos
Jammer dat je minimaal 1 ster moet geven, ze zijn die ene niet eens waard. Ook ik sluit mij aan bij Henk, Margret en Marjolein. Vriendelijkheid duurt tot dat je terug komt voor een reparatie binnen de garantie termijn en het niet op een juiste manier wordt gemaakt en je hier iets over zegt, omdat het kapot blijft gaan.
Die zijn er niet
Te veel om op te noemen
Waardering:
1.0 2.0
|
Geweldige juwelier
Wij(onze familie) vinden het een geweldige juwelier.
Nemen de tijd voor je. Helpen je met het maken van een keuze. Erg vriendelijk.
Waardering:
5.0 10.0
|
Zeer teleurstellende ervaringen
Deel mening van Henk (9-12-2013). Ik koop vlak voor sluitingstijd een DKNY horloge en er moeten 4 schakels uit het bandje. Vervolgens worden de schakels (per ongeluk) niet meegegeven. De volgende ochtend bel ik meteen na opening op en medewerker nr. 1 zegt dat ze zullen gaan zoeken en dat ik wel een keer wordt teruggebeld als ze het vinden. Een uur later bel ik op en vraag op welke termijn ze gaan zoeken want het was toch vlak voor sluitingstijd, dus hoe moeilijk kan het zijn? Medewerker nr. 2 en ook degene die het mij verkocht heeft, antwoord dat ze op z'n vroegst over 2 dagen zullen gaan zoeken en zonder mijn reactie af te wachten gooit hij de hoorn erop. Als ik vervolgens terugbel en me hardop afvraag of het achterhouden van de schakels wel 'per ongeluk' is gebeurd gezien hun weerstand om mij deze schakels terug te geven, ontkent medewerker nummer 3 dat er opzet in het spel is en nog in hetzelfde gesprek vindt hij 'toevallig' de schakels. De vriendelijkheid duurt totdat je eenmaal iets hebt gekocht, moet ik helaas concluderen. Nog een tip: als je een horloge te repareren hebt, is het standaard antwoord bij Angelo dat het minimaal E. 70 en je voor E. 125 al een nieuwe hebt. Als je de reparatie vervolgens bij de Bijenkorf aanbiedt kost het je E. 25 en na 2 jaar loopt het nog als een zonnetje.
Mooi pand
Personeel
Waardering:
1.0 2.0
|
Slechte service, alleen 'leuk' (niet gemeend) zolang je iets koopt
Een paar keer wat gekocht. In beginsel tevreden maar bij een reparatie binnen garantie zeer slecht te woord gestaan. Leuk zolang je koopt maar stel geen lastige vragen want dan behandelen ze je uiterst klantonvriendelijk.
Waardering:
1.0 2.0
|
Heel goed juwelier
Ben klant vanaf hun begin een paar jaar geleden toen ze met zijn drie waren. Heel professionneel en vriendelijke mensen.
9.5
Af en toe heel druk
Waardering:
4.0 8.0
|
Vakkundige Juwelier
Super vriendelijk personeel. Geven eerlijk en vakkundig advies. Klant is koning. Echt een dikke 10 voor deze juwelier!!
Vriendelijk, vakkundig en eerlijk
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Buitengewoon klantvriendelijke juwelier
Wij zijn al jaren klant van juwelier Angelo. Ook mijn kinderen, die inmddels uitwonend zijn, blijven klant bij Angelo. Het personeel is kundig. De klant is koning. Men maakt gewoon tijd voor jou, ook al staat de winkel bomvol. Wil je deskundig en prettig geholpen worden ben je bij Angelo zeker op het goede adres. Ik denk dat Marjolein de verkeerde winkel heeft beoordeeld.
Klantvriendelijkheid en deskundigheid
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Geweldige juwelier!
Absoluut een geweldige juwelier met uitzonderlijk vriendelijk personeel! Al meerdere malen een horloge gekocht niets is teveel schakel tussen de band er uitgehaald bij twijfel er opnieuw weer tussen gezet. Een batterij in een horolge gezet wat gekocht is bij een ander juwelier kon ik opwachten en gratis!!! Een echt aanrader!!!
Waardering:
5.0 10.0
|
Waardeloze juwelier!
Ze noemen zich juwelier maar dat is het echt niet. Onvriendelijk personeel en ze kunnen geen enkele reparatie uitvoeren. Echt ronduit waardeloos. Lucardi staat er nog fraai naast!
Geen
Veel
Waardering:
1.0 2.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Zwarte Valk(8.4/10.0)0.1km
Gorinchem - Botersteeg 9
 
 
Lucardi Juwelier(8.4/10.0)0.2km
Gorinchem - Gasthuisstraat 40
 
 
Lucardi Juwelier Gorinchem0.2km
Gorinchem - Gasthuisstraat 40
Lucardi Juwelier is de grootste op het gebied van sieraden en horloges. Met een landelijke dekking is er altijd een Lucardi winkel bij jou in de buurt. Neem eens een kijkje in de online shop van Lucardi Juwelier en sta versteld van het aanbod aan sieraden en horloges. Hip en trendy zijn de...meer...
Kenmerken / assortiment: Bedelarmband, Kettingen, Riemen, Sluitingen, Zilverwerk, ...
 
 
Rennes Juwelier(7.6/10.0)0.2km
Gorinchem - Gasthuisstraat 43
 
 
Veringa(8.4/10.0)0.3km
Gorinchem - Westwagenstraat 19
 
 

Plaatsen in de buurt

Andel - Arkel - Hardinxveld Giessendam - Herwijnen - Leerdam - Meerkerk - Sleeuwijk - Waardhuizen - Werkendam - Woudrichem
Juwelier Gids is onderdeel van Xind Media bedrijvengidsen - Privacy verklaring - FAQ - Aanmelden - Contact